999.md a devenit co-organizator al Puzzle Day Castorland 2016

 

puzzle_day_999_ro

Campionatul Puzzle Day Castorland 2016 este susținut de către cel mai renumit site de anunțuri din Republica Moldova. Pentru că 999.md devine co-organizatorul campionatului nostru, numărul de doritori de a participa va creşte semnificativ.

Proiectul 999.md a fost lansat în 1999 de către compania Simpals și a fost singurul site cu tematică similară în spaţiul virtual din țara noastră. Pe parcursul existenţei sale,  site-ului a suferit o serie de schimbări, dar mereu a avut ideea principală: oricine poate vinde sau cumpăra bunuri sau serviciile necesare. În plus, utilizatorii pot monitoriza anunțurile și categoriile  de produse de care sunt interesaţi, precum și pot urmări evoluția preţurilor și a gamei de produse, pur și simplu prin abonarea la ele.

Anunțurile sunt plasate pe site-ul 999 de către persoane fizice, antreprenori și companii. Grație unui număr mare de vânzători  și a gamei largi de produse oferite, pe site pot fi găsite de  toate, de la maşini și tehnologii digitale până la foi turistice sau brelocuri pentru chei. Sarcina site-ului 999.md – să ajute la dezvoltarea afacerilor mici și mari, în Republica Moldova.

Noi mulţumim site-ului 999.md pentru sprijin și asistenţă în organizarea Campionatului Puzzle Day Castorland 2016.