Aqua unIQa – partener la Puzzle Day Castorland 2018

puzzle-partners-1000x661-ro-au

Aqua unIQa a devenit parteneral campionatului unic din Moldova de asamblare la viteză a puzzle-urilor – Puzzle Day Castorland 2018. În ziua de 25 martie, cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a competiției de asamblare la viteză a puzzle-urilor pentru întreaga familie care va avea loc la Tekwill, iar startul va fi dat la ora 12:00.

Apa este unul dintre elementele vitale prin care suntem conectați cu natura , zi de zi. Fiecare dintre noi știe că apa este esențiala în toate procesele organismului uman, iar aportul de lichide joacă un rol extrem de decisiv în menținerea funcțiilor vitale.Consumul de apă este deosebit de important pentru organismul uman, deoarece aceasta ajută la funcționarea normală a tuturor organelor și sistemelor, până la nivel de celulă. Specialiștii recomandă un consum mediu de apă de până la 2 L pe zi. Pe lingă asta, specialiștii recomandă anume consumul de apă iodată, pentru ca deficitul de Iod în Moldova este o problemă care afectează pe fiecare în parte.

SIMPTOMELE INSUFICIENȚEI DE IOD:
– Disconfort general
– Oboseală fizică și psihică
– Randament scăzut
– Incapacitatea de concentrare și memorare
– Insomnie
– Reducerea coeficientului de inteligență (IQ) cu 10-15%
– Potență scăzută
– PRINCIPALUL SIMPTOM: apariția gușei (mărirea glandei tiroide)

Conform datelor U.N.I.C.E.F din cauza insuficienței de iod în Moldova aproximativ 37% din copii între vârsta de 8-10 ani suferă de dereglări la glanda tiroidă.

DOZA DE IOD ZILNICA: Organizația Mondiala a Sănătății recomandă doza de iod zilnică, în funcție de vârstă: 0-59 luni – 90 micrograme/zi; 6-12 ani – 120 micrograme/zi; adolescenți și adulți: 150 micrograme/zi; femei însărcinate și care alăptează: 250 micrograme/zi.

AQUA-UNIQA___producerea___v2.3

APA IODATĂ aqua unIQa: Soluție efectivă, se consideră consumul apei cu conținut de iod. Aceasta vă oferă posibilitatea să soluționați două probleme odată: să consumați cantitatea zilnică necesară de apă totodată asigurând organismul cu doza zilnică recomandată de iod. Adică dacă ați consuma zilnic 1,5 – 2,0 L de aqua unIQa Iodată ați asigura organismul cu 150 micrograme de iod ce reprezintă doza zilnică recomandată pentru un adult. Aceasta face ca aqua unIQa Iodată să fie o apă unică, mai mult ca atât ea poate fi folosită la prepararea bucatelor, ceaiului și a cafelei fără a schimba gustul și fără ca iodul să se evaporeze din apă.

Toți participanții campionatului Puzzle Day Castorland 2018 vor primi cadou apă Aqua UnIQa. Nu ezitați să vă înregistrați la Puzzle Day Castorland 2018 aici.