„Азерчай” a devenit partenerul „Puzzle Day Castorland 2017”

Ce poate fi mai gustos decât o ceașcă fierbinte de ceai aromat care poate fi servit în cercul de prieteni la o vorbă bună. Sau în cadrul unui joc interesant, cum ar fi asamblarea unui puzzle cu multe piese. Un ceai negru gustos vă va oferi dispoziție bună și vă va permite să petreceți util și plăcut timpul liber.

Unul dintre partenerii care au hotărât să susțină campionatul de asamblare la viteză a puzzle-urilor „Puzzle Day” a devenit „Азерчай”. Acest brand de ceai este cunoscut din anul 1996 și este fabricat de către „Sun-Tea” din cadrul „Azersun Holding”. În anul 1996, „Азерчай” a apărut pe piața azeră ca primul ceai autohton. Marca „Азерчай” a devenit populară și pe piața internațională: locuitorii țărilor străine au cunoscut un sortiment nou de ceai negru și verde de calitate.

„Азерчай” este un amestec de sorturi de ceai crescute în grădini speciale și culese cu grijă. În anii 2005 și 2007, în cadrul edițiilor III și V a Festivalului Internațional de ceai și cafea, „Азерчай” a fost premiat cu medalie de aur și diplomă în cadrul nominației „Ceai negru, aromat”. În 2013, la Moscova, în cadrul expoziției „World Food 2013”, în cadrul nominației „Ceai de calitate înaltă”, „Азерчай” a fost premiat cu „Produsul anului”, iar la concursul azer „Alegerea oamenilor” la nominația „Cel mai popular ceai”, acesta a obținut premiul mare.

Amintim că orice doritor poate lua parte la campionat. Pentru asta, trebuie doar să treceți procedura de înregistrare. Puteți merge împreună cu prietenii pentru a avea mai multe șanse să câștigați premiul mare. Vă puteți înregistra pe acest link. Întrecerea va avea loc duminică, 19 martie.

партнёры-puzzle-day-2017-азерчай-ро