Ce cunoaşteţi despre jocurile de puzzle on-line?

Screen Shot 2016-03-03 at 4.53.32 PM

Să asamblați o imagine a unui puzzle împreună cu prietenii mereu e distractiv și interesant. O imagine complexă, cu multe detalii și discuţii despre toate. Chiar dacă nu eşti în companie și singur poţi asambla un puzzle. Singura problemă este că, în timp, piesele puzzle-ului se pot îndoi, rupe sau se pierde. Este neplăcut, atunci când în imagine lipsesc câteva detalii.

Alți amatori de puzzle nu doresc să se despartă de hobby-ul preferat nici în călătoriile ce le au. Și aici vine în ajutorul internetului, dând posibilitatea de a juca puzzle on-line. Prin intermediul acestor servicii, puteţi asambla acum puzzle oriunde. În plus, poţi să nu-ţi faci griji că se vor pierde unele piese ale puzzle-ului.

În Internet demult există site-uri cu jocuri de puzzle. În resursele mai mari există și crearea unui cont personal, care permite salvarea imaginilor și scorului atins și reîntoarcerea la imaginile începute dar nefinisate.  De asemenea, puteţi concura cu alți utilizatori asamblând  imaginile într-un timp limitat. De obicei pe site-uri există un tabel al recordurilor unde fiecare poate vedea cel mai rapid timp în care a fost asamblat un anumit puzzle. Dacă nu doriţi să concuraţi, puteţi asambla un puzzle la voie.

La fel există site-uri care nu necesită înregistrare. Aici e foarte simplu, ai intrat, ai asamblat sau nu imaginea și ai ieșit din joc. Însă nu mai există posibilitatea de a finisa imaginea începută.  Aceste site-uri ajută la un moment de relaxare sau de a petrece un timp scurt cu jocul preferat.

Tematica imaginilor poate fi foarte variată. Resursele site-ului permit nu doar asamblarea imaginilor existente dar și încărcarea propriei imagini și asamblarea ei. Aveți posibilitatea să încărcați o fotografie a pisicii dumneavoastră sau a cățelului, un peisaj frumos care l-ați fotografiat, sau o reproducere a unui tablou celebru.

Utilizatorul singur îşi alege nivelul de dificultate a imaginii, de la cele mai simple câte 12 detalii, până la cele mai dificile care constau din 2000 de piese.

Pe site-ul nostru, la fel, aveţi posibilitatea să asamblați un puzzle on-line. Acesta poate fi găsit aici.

Ca rezumat la cele spuse, asamblarea puzzle-urilor on-line este o bună oportunitate de a exersa pentru campionatul Puzzle Day Castorland 2016 chiar dacă nu aveți în față un puzzle real.