Compania Heel a devenit partenerul Puzzle Day Castorland 2017

Probabil că sunteţi familiarizaţi cu preparatele precum Traumeel S, Viburkol, Limfomiozot, Engystol? Toate acestea sunt preparatele companiei farmaceutice germane Heel. Acestea şi alte medicamente de mult au căpătat încrederea medicilor şi farmaciştilor, demonstrând fiabilitatea şi calitatea acestora. Produsele Heel sunt prezente pe piaţa Moldovei mai mult de 11 ani şi sunt importate direct de la o fabrică din Baden-Baden.

Fiind partener la Puzzle Day Castorland 2017, compania Heel va oferi 24 de cadouri pentru câştigători – stick-uri de memorie de 8 GB, care vor fi utile atât pentru cei adulţi, cât şi pentru copii. În plus, animatorii companiei vor distra copiii, care vor aduna puzzle-uri în zona pentru copii sau vor să facă o pauză de la jocu intens. De asemenea, în zona pentru copii oferită de Heel va fi oferită posibilitatea pentru copii a aduna puzzle-uri pentru distracţie şi nu pentru viteză.

Vă aşteptăm pe toţi cu nerăbdare la evenimentul nostru, precum şi în zona destinată copiilor din partea Heel!

Remarcăm că participarea la turneu este disponibilă pentru oricine. Pentru aceasta trebuie să te înregistrezi sau să înregistrezi echipa ta. Înregistrarea o poţi face accesând link-ul.

партнёры-puzzle-day-2017-hell-ro