Compania Media Magnat Grup a devenit partener titular la campionatul de asamblare de puzzle la viteză Puzzle Day.

puzzle_day_teaser1_ro

În acest an,  Puzzle Day Castorland 2016  va fi organizat cu sprijinul partenerilor noştri permanenţi, site-ul Magnat.md care ocupă o poziţie de lider pe piața de importatori și distribuitori de toate varietățile de puzzle-uri, jucării, jocuri educative și colective, constructoare de tip LEGO, modele de maşinuţe de colecţie si nu în ultimul rând a mărcii INTEX – piscine și produse gonflabile de toate tipurile.

Este important să menționăm că toate produsele sunt de înaltă calitate și nu conțin materiale toxice dăunătoare pentru copiii. Media MAGNAT Grup serbează în acest an jubileul de 10 ani. Acești 10 de ani de succes compania îi împarte cu clienții și partenerii, cărora Media MAGNAT Grup le este extrem de recunoscătoare pentru buna cooperare de-a lungul anilor.

Compania importă produsele  celui mai binecunoscut producător de puzzle – Castorland. Experienţa acumulată timp de 26 de ani, le-a permis o dezvoltare continuă și modernă a produselor, precum și întâietete pe piața produselor puzzle. Produsele Castorland sunt vândute cu succes în mai mult de 50 de țări din întreaga lume.

Puzzle-uri de la Castorland se disting prin siguranţă, inofensivitate, design plăcut și utilitate majoră. Puzzle-uri îndeplinesc standardele de calitate și siguranță prevăzute de Uniunea Europeană.

Principiile care dictează politica companiei sunt calitatea înaltă a produselor comercializate, valoarea educativă și siguranţă pentru utilizator.

Faceți cunoștință și achiziționați produsele companiei Media MAGNAT Grup pe site-ul oficial Magnat.md, la fel este disponibil și serviciul de livrare la domiciliu pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Produsele companiei sunt vândute cu succes în centrele comerciale, magazinele specializate cu mărfuri pentru copii, librării și în toate reţelele de supermarkete.

Toate cadourile ce vor fi înmânate câștigătorilor la campionat, vor fi oferite de către partenerul general Magnat.md. Mai mult decât atât, această companie oferă toate seturile de puzzle pentru Puzzle Day Castorland 2016, ce le vor asambla participanții la campionat. Totodată, după încheierea evenimentului, toate puzzle-urile rămân în dar la echipele participante.