Compania Tortik s-a alăturat campionatului Puzzle Day Castorland 2017

Compania de producere a produselor de cofetărie Tortik a decis să susţină turneul de asamblare a puzzle-urilor la viteză Puzzle Day Castorland 2017 şi a devenit partenerul acestui minunat eveniment. Serviciile Tortik.md câştigă toată popularitatea printre amatorii de dulciuri din Moldova. Acest lucru se datorează faptului că clienţii primesc un produs cu adevărat unic.

Fiecare lucrare a echipei Tortik – este o adevărată operă de artă, realizată special la comandă. Cireaşa de pe tort a fiecărei producţii constă în faptul, că la fabricare sunt utilizate diverse tipuri de accesorii comestibile, care arată atât de credibil, încât nu-ţi vine să crezi, că pot a fi consumate!

Cofetăria are grijă de clienţii şi reputaţia sa, astfel totul este fabricat din produse exclusiv proaspete şi naturale. ” Dulciurile noastre – spre fericirea Dvs!” – astfel sună motto-ul companiei Tortik.

Iar pentru toți participanții la campionatul de asamblare a puzzle-urilor la viteză Puzzle Day Castorland 2017, cofetarii Tortik.md au decis să pregătească un tort imens.

Reamintim, că campionatul, unde poate participa orice doritor va avea loc duminică, 19 martie, în incinta CC Grand Hall. Pentru a concura pentru marele premiu este necesar să vă înregistrațo înregistrare. Grăbeşte-te să-ţi înregistrezi echipa ta!

партнёры-puzzle-day-2017-tortik-ro