Cu Vitrum avem o minte mai ageră la „Puzzle Day”

Vitrum este un complex de vitamine și minerale care asigură organismul cu toate elementele necesare. Acestea sunt produse de corporația „Unipharm Inc.” din SUA, care reprezintă o  companie farmaceutică privată, specializată în elaborarea, producerea și comercializarea preparatelor farmaceutice de calitate și a suplimentelor alimentare biologic active.

Din momentul fondării, în anul 1992, corporația s-a dezvoltat dinamic și a devenit una dintre companiile de top pe piața preparatelor eliberate fără recetă, ceea ce a contribuit la asigurarea cu produse de calitate și complexe de vitamine și minerale milioane de consumatori din diferite țări. Preparatele „Unipharm” sunt produse în Statele Unite ale Americii, unde se află și oficiul principal al companiei, iar aceasta are filiale în întreaga lume.

Complexele de vitamine și minerale Vitrum ocupă pozițiile de top pe piață, atât din punctul de vedere al popularității, cât și cel al vânzărilor. Corporația „Unipharm” și în continuare își propune să producă preparate de înaltă calitate, sigure și efective.

Vitrum este partenerul campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor, iar câștigătorilor le va oferi câte un complex de vitamine Vitrum. Grăbiți-vă să vă înregistrați la „Puzzle Day” aici.

партнёры-puzzle-day-2017ro-vitrum