Înregistrarea la campionatul Puzzle Day Castorland 2016 continuă!

puzzle_day_teaser_reg_ro

Prieteni, a mai rămas puţin timp până la campionatul de asamblare la viteză a pieselor de puzzle Puzzle Day Castorland 2016, care va avea loc pe data de 20 martie. Deja al treilea an consecutiv, turneul nostru devine o mare sărbătoare pentru amatorii de puzzle.

Puzzle Day Castorland 2016 este cel mai mare campionat de asamblare a pieselor puzzle, desfăşurat în Moldova. Din datele ce le avem, până în prezent, ne-au confirmat participarea deja  20 de echipe care vor concura pentru premiul mare.

Să-ți înregistrezi echipa la turneu e foarte simplu, accesează link-ul și îndepliniți câmpurile.  

În cazul în care nu ai găsit o echipă cu care să participi, nu-ţi face griji. Înregistrează-te ca participant independent, iar în ziua campionatului vom forma echipele. Să nu crezi că ești unicul care nu ai echipa cu care să participi.  Conform statisticilor noastre, cereri pentru “participant fără echipă”, au fost depuse de către 13 persoane.

Vă reamintim că campionatul Puzzle Day Castorland 2016 va avea loc pe data de 20 martie, la ora 12.00, în restaurantul Oscar, situat pe Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 69.

Înregistrează-te pe site-ul campionatului și petrece vesel o zi de duminică, cu prieteni noi!