Moldova Tipică – partener Puzzle Day Castorland 2018

puzzle-partners-1000x661-типичная-молдова-ro

Populara comunitate virtuală “Moldova Tipică” a decis să susțină campionatul de asamblare la viteză a puzzle-urilor Puzzle Day Castorland 2018, devenind partener media al evenimentului.

“Moldova Tipică” este un portal care se numără printre cele mai trendy resurse despre Moldova. Din momentul lansării, în 2011, “Moldova Tipică” prezintă realitățile societății moderne, cu oamenii neobișnuiți de pe la noi, figuri din lumea politicii și a showbizului local. “Moldova Tipică” vă aduce știrile cele mai proaspete din capitală și comentariile cele mai tari din partea utilizatorilor.

“Moldova Tipică” este un exemplu de resursă care a apărut din entuziasmul mai multor oameni și s-a transformat într-un grup de amploare, fiind reprezentat pe rețelele facebook, vkontakte, Instagram și Telegram.

Nu ratați ocazia să vă înscrieți la Puzzle Day Castorland 2018 urmând linkul. Campionatul de asamblare la viteză a puzzle-urilor pentru întreaga familie va avea loc la 25 martie, centrul Tekwill, începând cu ora 12:00.