Naturalis a devenit partenerul întrecerii de familie Puzzle Day Castorland 2017

Naturalis a devenit partenerul celui de-al patrulea campionat de asamblare la viteză a puzzle-urilor, eveniment pentru întreaga familie, care va avea loc duminica viitoare.

Naturalis – este o marcă populară de sucuri şi nectaruri naturale, având un asortiment variat la preţuri accesibile. Naturalis e cea mai bună decizie pentru cei, care care au grijă de propria sănătate şi bugetul de familie.

Sucuri și nectarurile marca Naturalis sunt cunoscute deja dincolo de graniţele Moldovei. Acestea se comercializează în 15 ţări ale lumii: China, Mongolia, Ţările Baltice, Bulgaria, Republica Cehă, Statele Unite ale Americii, Canada și alte țări ale lumii. Sucurile şi nectarurile sunt prezente atât în reţele comerciale, cât şi în restaurante şi cafenele. Iar cele 9 personaje ale echipei Naturalis, imprimate pe ambalajul de 200 ml, au devenit prietenii a mii de copii la sute de evenimente.

Vă amintim că în data de 19 martie, în CC Grand Hall va ave loc campionatul pentru întreaga familie în cadrul căruia participanții vor trebui să asambleze un puzzle din 500 de piese în cel mai scurt timp.

Neapărat înregistrați-vă pe site-ul puzzleday.mama.md.

Participarea la eveniment este cu plată – 100 de lei pentru echipă.

партнёры-puzzle-day-2017-naturalis