Naturalis – partener la Puzzle Day Castorland 2018

puzzle-partners-1000x661natur-ro

Naturalis a devenit partener al campionatului unic din Moldova de asamblare la viteză a puzzle-urilor – Puzzle Day Castorland 2018. În ziua de 25 martie, cel mai popular forum pentru femei din Moldova Mama.md, vor organiza cea de-a cincea ediţie a competiției de asamblare la viteză a puzzle-urilor pentru întreaga familie care va avea loc la Tekwill, iar startul va fi dat la ora 12:00

Naturalis – pentru viitorii campioni!

Naturalis este un brand popular de sucuri și nectare naturale. Brandul oferă o gamă largă de produse la prețuri accesibile. Naturalis este alegerea potrivită pentru cei care își fac griji pentru propria lor sănătate și pentru bugetul familiei.

Primul pachet de suc Naturalis a fost produs de Orhei-Vit în 2007. Prin gama largă, varietatea formelor de dozare și gustul excelent, produsele brandului au câștigat simpatia consumatorilor. Marca este în continuă evoluție – gama se completează cu noi produse delicioase și utile. Astăzi este cel mai popular brand de suc din Moldova. Acest fapt îl demonstrează și prezența produsului pe piață, precum și numeroasele premii, cum ar fi „Marca comercială a anului“ și alte premii internaționale.

Piața de desfacere a sucurilor și nectarelor Naturalis cuprinde peste 30 de țări de pe 4 continente: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, Statele Unite ale Americii, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana etc. În prezent, Naturalis este unul dintre cele mai exportate branduri autohtone.

Naturalis este primul brand din Republica Moldova, care a optat pentru ambalajele certificate FSC. Acest lucru înseamnă că materialul folosit pentru ambalajul de carton provine din păduri administrate în mod responsabil, și că păstrarea diversității vegetale și dezvoltarea armonioasă a regnului animal sunt controlate.

Naturalis este un partener constant la evenimentele sportive și pentru copii din Moldova. Sucurile și nectarele Naturalis sunt prezente la toate evenimentele la scară largă, organizate de Mama.md, dar și de cele mai titrate federaţii sportive din țară.

Toți participanții campionatului Puzzle Day Castorland 2018 vor primi cadou sucuri Naturalis și se vor putea încărca cu vitamine în timpul competiției. Nu ezitați să vă înregistrați la Puzzle Day Castorland 2018 aici.