Compania Nobel Ilac a devenit partenerul Puzzle Day Castorland 2017

Sănătatea este cea mai scumpă. Fiecare dintre noi se străduiește să o păstreze și zilnic să o mențină, dar și să asigure bunăstarea celor dragi. Și, desigur, atunci când ajungem la întrebarea cu ajutorul căror preparate putem face acest lucru, fiecare se încredințează doar companiile cu renume și experiență. Unul dintre astfel de branduri este compania farmaceutică „Nobel Ilac”. Aceasta a apărut pe piața mondială în anul 1964, iar oficiul central se află în Istambul. Compania furnizează un ciclu complet de producție, marketing și promovare a preparatelor medicamentoase.

Pentru locuitorii Moldovei, producția „Nobel Ilac” a devenit accesibilă în anul 2005. Timp de 12 ani, compania s-a afirmat datorită produselor farmaceutice de calitate, care au obținut încrederea populației.

În acest an, compania a hotărât să susțină campionatul de asamblare la viteză a puzzle-urilor Puzzle Day Castorland 2017 și a devenit partenerul acestuia. Pentru câștigători, „Nobel Ilac” a pregătit pachete de premii care includ preparate antivirale. Acestea vor prinde bine tuturor, atât copiilor, cât și adulților, mai ales acum primăvara, când organismul este slăbit.

Campionatul va avea loc duminică, 19 martie, respectiv încă mai aveți posibilitatea să vă înregistrați echipa pentru a participa la întrecere. Puteți face acest lucru, accesând acest link.

партнёры-puzzle-day-2017ro-nobel