Rich Kids a devenit partener al campionatului Puzzle Day Castorland 2016

puzzle_day_teaser_rich_ro

Campionatul de asamblare la viteză a pieselor de puzzle atrage atenția multor companii importante. De data aceasta, partener al Puzzle Day Castorland 2016 a devenit Rich Kids, producător de sucuri de fructe și nectaruri. Produsele companiei sunt foarte populare datorită calităţii excelente a băuturilor. În plus, tehnologii întreprinderii combină diferite fructe și pomușoare, pentru a primi un gust excepțional. Produsele Rich Kids nu sunt doar sucuri și nectaruri delicioase dar și băuturi pline de vitamine. În același timp, ambalajul produsului vă permite să nu vă faceți griji că copilul va turna sucul asupra sa.

Compania Rich Kids organizează întâlniri speciale cu copii, unde le povestește despre toate etapele de producere a băuturilor și a ambalajului, le face cunoştinţă cu profesia de tehnolog alimentar. Cu ajutorul unor instalaţii interactive pe calculator, copiii însuşi pot încerca să creeze o băutură nouă, amestecând ingredientele în funcție de gustul ce le place.

image0041 image0042

Susținând campionatul de asamblare la viteză a pieselor de puzzle Puzzle Day Castorland 2016, compania Rich Kids va oferi tuturor participanților sucurile sale.