Novamed asamblează “puzzle-ul sănătății tale”

партнёры-puzzle-day-2017novamed-ro

Nimic nu este mai important decât sănătatea ta și a familiei tale. Pentru ca să poți savura momentele petrecute alături de cei dragi și să fii liniștit că totul este în ordine, Spitalul Polivalent Novamed are grijă de toate aspectele ce țin de sănătate. Instituția medicală este specializată în diagnostic și tratament de profil larg, iar echipa de medici este formată din specialiști de înaltă calificare cu o vastă experiență.

Novamed oferă pacienților săi servicii medicale de cea mai înaltă calitate, folosind metode de ultimă generație. Apelând la serviciile spitalului Novamed, vei beneficia de maximum confort și siguranță.

În afară de faptul că avem disponibile peste 40 de specialități medicale în secția consultativă, suntem la dispoziția ta 24 de ore, 7 zile în săptămână pentru ca să intervenim în situațiile de urgență. La fel, instituția medicală este dotată cu trei săli de operație cu echipament modern, o sală de angiografie, o unitate de terapie intensivă cu șapte paturi și staționar cu 43 de locuri, laborator propriu și departament imagistic cu aparataj de ultimă generație.

Pentru că vrem să ai atât un trup sănătos, cât și o minte antrenată, Spitalul Novamed este partenerul evenimentului Puzzle Day, unicul campionat de asamblare a puzzle-urilor la viteză din țară. Am pregătit pentru participanți 400 de pachete promoționale care includ o reducere de 10% la consultația pediatrului. Poți veni împreună cu familia la acest eveniment inedit pentru a petrece timpul vesel și util și pentru a beneficia de ofertă . Înregistrarea la eveniment a început deja. Te poți înregistra aici.