E timpul să ne pregătim! 5 site-uri unde poți asambla puzzle-uri

Puzzle Day Castorland 2018 se apropie cu pași rapizi, iar asta înseamnă că e timpul să vă pregătiți pentru campionatul de asamblare a puzzle-urilor la viteză. Dacă aveți puzzle-uri acasă, e un plus, pentru că vă puteți antrena când aveți timp liber. La fel, puteți cumpăra un puzzle pentru ca să vă încercați puterile pe un joc nou, pe care încă nu l-ați asamblat niciodată.

Iar dacă nu vreți să investiți prea mulți bani în antrenamentele pentru Puzzle Day Castorland 2018, puteți apela la jocurile online și aplicațiile de asamblare a puzzle-urilor. În afară de faptul că e gratuit, aveți acces la o multitudine de imagini de diferită complexitate. Aici găsiți cinci resurse online care vă vor ajuta să vă antrenați, pentru ca în dat de 25 martie, să veniți la Tekwill înarmați cu dibăcie, iscusință și viteză.

Снимок_экрана_2018-02-26_в_14.46.35
  1. 1) jigsawplanet.com

Pe această platformă găsiți sute de puzzle-uri care au de la 4 până la 300 de piese. Puteți asambla atât poze, cât și imagini mai simple. Mai mult ca atât, puteți crea propriul puzzle din imaginea care vă doriți, cu diferite forme a pieselor și de diferită complexitate.

  1. 2) bestforpuzzles.com

Un alt site care îți antrenează viteza de asamblare a puzzle-urilor este bestforpuzzles.com. Chiar dacă nu sunt puzzle-uri foarte complexe, ai timp limitat pentru a le asambla, iar plus la asta, sunt unele imagini cu adevărat complicate.

  1. 3) thejigsawpuzzles.com

Puzzle-uri clasice, mozaic sau în formă de spirală cu până la 500 de piese. Pe toate le găsiți pe thejigsawpuzzles.com. Vă puteți seta nivelul de dificultate, imaginea și vă puteți monitoriza timpul în care ați asamblat puzzle-ul. Astfel, veți ști cu exactitate care sunt șansele Dvs. de a câștiga campionatul Puzzle Day Castorland 2018.

  1. 4) jigzone.com

Pe această platformă găsiți puzzle-uri de la 6 până la 247 de piese. Beneficiul acestui site este că la fiecare puzzle aveți posibilitatea să vedeți cât timp v-a lut Dvs. să-l asamblați, care este recordul de asamblare și timpul mediu de asamblare a imaginii respective.

  1. 5) jigidi.com

Pe jigidi.com găsiți multe imagini interesante pe care să le asamblați, de diferită complexitate și cu un număr diferit de piese. Aici puteți asambla puzzle-uri și mai mari de 500 de piese, pentru ca să vă testați puterile și să fiți perfect pregătiți pentru campionat.

Știm că vă plac jocurile de logică, mai ales puzzle-urile. Iar pentru a vă satisface plăcerea de a găsi locul fiecărei piese într-o imagine mare, vă invităm să vă înregistrați la Puzzle Day Castorland 2018, care va avea loc pe 25 martie, începând cu ora 12:00, la Tekwill.