Star Kebab susține Campionatul Puzzle Day Castorland 2018

puzzle-partners-1000x661-SK-ro

Deja a devenit o tradiție ca Campionatul de asamblare la viteză a pieselor de puzzle  Puzzle Day Castorland  să fie susținut de rețeaua restaurantelor „Star Kebab – gustul visului!”.  Câștigătorii campionatului vor primi și în acest an cadouri delicioase din partea partenerului nostru.

Oricine are nevoie de o porție bună de mâncare pentru a gândi limpede și repede. Star Kebab este o rețea modernă de restaurante de tip fast-food care a înregistrat un succes enorm atât pe plan local, cât și internațional. Restaurantul are un concept unic, un gust deosebit al bucatelor și o calitate înaltă a deservirii.

La Star Kebab aveți posibilitatea să urmăriți cum sunt pregătite bucatele. La fel, puteți alege ingredientele pe care le doriți. Rețeaua dispune de standarde înalte de calitate, personal amabil și o curățenie impecabilă. Pentru a demonstra cât de mult contează fidelitatea oaspeților, Star Kebab oferă „Dream Carduri” datorită cărora aveți prețuri de vis și beneficiați de programul „7+Cadou” (beneficiați de un produs cadou la fiecare 7 produse consumate).

La fel, compania ajută doritorii de a-și lansa propria afacere prin oferirea francizei.  Începînd cu anul 2012, Star Kebab oferă o posibilitate unică care presupune deschiderea și administrarea propriului restaurant, beneficiind de întregul concept „Star Kebab – gustul visului!”

Astăzi  Star Kebab  a devenit o rețea internațională  una dintre cele mai renumite reţele de restaurante tip fast-food, formată din 10 restaurante, dintre care 9 sunt în Republica Moldova și un restaurant în România.

Cu Star Kebab ești mai aproape de visurile tale!

Nu ezitați să vă înregistrați la Puzzle Day Castorland 2018 aici. Competiția de asamblare la viteză a puzzle-urilor pentru întreaga familie va avea loc pe 25 martie la Tekwill, iar startul va fi dat la ora 12:00.