Star Kebab susţine Puzzle Day Castorland 2016

puzzle_day_teaser_star_ro

Campionatul de asamblare la viteză a pieselor de puzzle  Puzzle Day Castorland 2016 este susținută de rețeaua restaurantelor „Star Kebab – gustul visului!”. Câștigătorii campionatului vor primi cadouri din partea partenerului nostru.

“Star Kebab”, este cunoscut în Chişinău deja de mai mult timp. Produsele companiei au devenit populare rapid în rândul locuitorilor și a oaspeților Chișinăului, prin conceptul său unic, prin gustul deosebit al bucatelor și prin calitatea înaltă a deservirii.

Principiul de lucru de bază al “Kebab Star” este: procesul deschis de pregătire a bucatelor în fața oaspeților cu utilizarea ingredientelor naturale. Datorită acestui proces, toți vizitatorii pot urmări pregătirea bucatelor și chiar să participe la procesul de preparare al lor. “Star Kebab” asculta întotdeauna doleanţele clientului, astfel încât oricine are posibilitate să-și aleagă ingredientele în funcție de preferințele sale. Alegerea poate fi făcută împreună cu personalul amabil. În plus, dacă clientul foloseşte cardul ”Dream Card”, automat participă la programul unic de fidelitate ”7+Cadou” (beneficiați de un produs cadou la fiecare 7 produse consumate).

La fel, compania ajută doritorii de a-și lansa propria afacere prin procurarea francizei.  Începînd cu anul 2012, Star Kebab oferă o posibilitate unică care presupune deschiderea și administrarea propriului restaurant, beneficiind de întregul concept „Star Kebab – gustul visului!”

Astăzi “Star Kebab” este una dintre cele mai renumite reţele de restaurante tip fast-food din Chişinău, formată din 7 restaurante în orașul Chişinău, dintre care 2 proprii și 5 în franciză.

Împreună cu StarKebab visele devin mai aproape!