Star Kebab susține Campionatul Puzzle Day Castorland 2017

Oricine are nevoie de o porție bună de mâncare pentru a gândi limpede și repede. Star Kebab este o rețea modernă de restaurante de tip fast-food care a înregistrat un succes enorm atât pe plan local, cât și internațional. Restaurantul are un concept unic, un gust deosebit al bucatelor și calitate înaltă a deservirii.

La Star Kebab aveți posibilitatea să urmăriți cum sunt pregătite bucatele. La fel, puteți alege ingredientele pe care le doriți. Avem standarde înalte de calitate, personal amabil și curățenie impecabilă. Pentru ca să vă demonstrăm cât de mult contează fidelitatea Dvs, oferim „Dream Carduri” datorită cărora aveți prețuri de vis și beneficiați de programul „7+Cadou”.

Star Kebab susține activitățile interactive în care pot participa atât copiii, cât și părinții lor. De aceea, suntem partenerii Capionatului „Puzzle Day” organizat de mama.md. Acesta este un eveniment unic în Moldova, unde participanții trebuie să asambleze puzzle-uri la viteză. Pentru cei care vor fi cei mai rapizi am pregătit un premiu special, câte un Meniu de vis Star Kebab. Deja puteți să vă înregistrați la Puzzle Day aici.

партнёры-puzzle-day-2017-ro-star-kebab