Tekwill Academy – partener la Puzzle Day Castorland 2018

puzzle-partners-1000x661-TAK-ro

Tekwill Academy Kids a devenit partener al campionatului unic din Moldova de asamblare la viteză a puzzle-urilor – Puzzle Day Castorland 2018.

Tekwill Academy Kids este o inițiativă educațională, scopul căreia este instruirea copiilor și adolescenților, cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani, în domeniul tehnologiei informației. TAK face parte din Proiectul „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”, Tekwill, implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC), cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și al Guvernului Suediei, în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei. 

La începutul verii, pe 1 iunie, Tekwill Academy Kids va organiza în premieră absolută Ignite Kids, prima conferință din seria evenimentelor Ignite, destinată în exclusivitate copiilor și adolescenților, care au înregistrat rezultate remarcabile în unul dintre domeniile: creativitate, tehnologii și inovație, leadership.

Nu ezitați să vă înregistrați la Puzzle Day Castorland 2018 aici. Competiția de asamblare la viteză a puzzle-urilor pentru întreaga familie va avea loc pe 25 martie la Tekwill, iar startul va fi dat la ora 12:00.