TVR Moldova – partener media Puzzle Day Castorland 2018

puzzle-partners-1000x661tvr-ro

Postul de televiziune TVR Moldova a devenit partenerul media al campionatului unic din Moldova de asamblare la viteză a puzzle-urilor, care va avea loc pe 25 martie, Puzzle Day Castorland 2018.

TVR MOLDOVA este canalul Societății Române de Televiziune pentru Republica Moldova. Postul a fost lansat la data de 1 Decembrie 2013, ca urmare a încheierii acordului de soluționare amiabilă a cererii nr. 36398/08 depusă la CEDO de către Societatea Română de Televiziune. Scopul lui este de a promova cultura şi limba română, tradițiile de spiritualitate națională, obiceiurile din moşi-strămoși care alcătuiesc „lada de zestre” identitară a neamului nostru.

Ca post generalist, TVR MOLDOVA difuzează emisiuni produse de studioul TVR din Chişinău, de studioul TVR din Bucureşti, achiziţionate din piaţa audiovizualului internaţional. De asemenea, retransmite programe realizate de TVR1, TVR2, TVR3. Emisiunile informative, sportive, programele publicistice, filmele artistice româneşti şi străine şi piesele de teatru româneşti, documentarele, emisiunile despre evenimente în care sunt implicaţi românii din comunităţile din afara graniţelor României şi Republicii Moldova, producţiile de divertisment, spectacolele de muzică şi folclor, transmisii în direct sau înregistrate de la festivalurile naţionale şi internaţionale, toate acestea fac parte din oferta mediatică a TVR MOLDOVA.

De asemenea, portalul de știri şi emisiuni – www.tvrmoldova.md, pe care l-am lansat în decembrie, este o etapă importantă a proiectului Televiziunii Române peste Prut.

TVR MOLDOVA transmite 24 de ore din 24, în timp real, imaginea societății românești de dincoace şi de dincolo de Prut, în toate aspectele ei.

Nu ezitați să vă înregistrați la Puzzle Day Castorland 2018 aici. Competiția de asamblare la viteză a puzzle-urilor pentru întreaga familie va avea loc pe 25 martie la Tekwill, iar startul va fi dat la ora 12:00.