Unde se va desfăşura campionatul Puzzle Day Castorland 2016

1

În acest an campionatul de asamblare de puzzle la viteză Puzzle Day Castorland 2016 se va desfășura în incinta restaurantului OSCAR.

Campionatul Puzzle Day are loc în Moldova deja al treilea an consecutiv și popularitatea acestui eveniment în țara noastră crește exponențial. Prin urmare, în acest an organizatorii au ales pentru desfăşurarea competiției sala de conferinţe Oscar, care poate găzdui 250 de participanți.

Sala de conferințe Oscar  nu doar că este încăpătoare pentru un număr mare de participanți dar oferă și confort datorită unei instalații moderne de aer condiționat și tavane înalte. Un ceas imens de pe peretele sălii este la fel un bonus pentru evenimentul nostru – fiecare participant va putea ști cât timp a mai rămas până la sfârșitul concursului, deoarece avem o limită de timp – 2 ore!

În sală este instalată și o scenă pe care vor fi premiați câștigătorii campionatului Puzzle Day Castorland 2016.

Vă reamintim că campionatul  va avea loc la data de 20 martie și încă mai este timp să formaţi o echipă. Și dacă nu e posibil să-ţi convingi prietenii să participe, nu ezita să te înregistrezi oricum – va fi posibil să faci parte dintr-o echipă ce va fi formată la fața locului.