Video Security susține Campionatul Puzzle Day Castorland 2017

Video Security are o experiență de 15 ani în instalarea sistemelor de supraveghere video, iar acum, compania investește bani într-un program social care are scopul de a face orașul nostru mai sigur.

Proiectul „Orașul Meu Protejat” este organizat de compania Video Security împreună cu toți cetățenii Republicii Moldova. Misiunea acestuia este de a preveni furturile și infracțiunile, de a proteja bunurile materiale și sănătatea cetățenilor prin reducerea criminalității.

Cetățenii trebuie să fie la curent cu tot ce se petrece în jurul lor și să poată avea acces la informație. În cadrul proiectului, împreună cu cetățenii orașului Chișinău, Video Security implementează un sistem de supraveghere video pentru blocurile cu etaje, accesibil pentru toți.

Video Security susține campionatul de asamblare la viteză a puzzle-urilor „Puzzle Day”. Pentru câștigători, aceștia au pregătit premii speciale, printre care chipiuri și stilouri personalizate, sticle pentru turism și stegulețe. Vă puteți înregistra la evenimentul „Puzzle Day” aici. Aveți ocazia să înregistrați într-o echipă cu Dvs și prietenii sau familia.

партнёры-puzzle-day-2017-OP-ro