Ziua de naștere al forumului mama.md!

560х370мама.мд

La 20 martie va avea loc campionatul de asamblare la viteză a pieselor de puzzle Puzzle Day Castorland 2016. Însă acesta nu va fi unicul eveniment din această zi. La fel vom serba în incinta restaurantului Oscar și ziua de naştere al proiectului mama.md!

Mama.md împlinește 9 ani! În toți acești ani, forumul a devenit un loc de întâlnire pentru mamele care și-au împărtășit experienţele lor, au disputat diverse subiecte, au discutat cele mai importante probleme ale copiilor și a familiei. Forumul a devenit un fel de ghid care vă permite să găsiţi informaţii cu privire la orice subiect de interes, un răspuns din partea celor care s-au folosit de unele servicii, au mers la oricare instituţii, vă poate recomanda un medic sau alt specialist.

Mulțumită comunicării și a proiectelor desfăşurate pe mama.md, multe utilizatoare a forumului s-au împrietenit nu doar virtual ci și în viaţa reală. Au devenit cele mai bune prietene și comunică între familii. Acum cu toţii suntem o familie mare, unită de către buna și interesanta mama. Mama care mereu ne susţine, are griji de copii noştri și ne va spune despre ceva util.

Timp de 9 ani pe mama.md s-au născut și au crescut mai mult de 1000 de copilași, care cresc și se dezvoltă într-o mare și unită familie.
Vom fi nespus de bucuroşi să vă vedem la serbarea noastră!