ZOLUȘCA susține PuzzleDay Castorland 2017

партнёры-puzzle-day-2017золушка-ро

ZOLUȘCA demult a devenit pentru locuitorii Chișinăului sinonimul calității, care este accesibil fiecăruia. ZOLUȘCA este cea mai mare rețea comercială din Chișinău – 64 de puncte comerciale, amplasate în toată capitala. Deviza companiei este: „Să fim mai aproape de cumpărători, propunând doar produse de calitate”, iată de ce numărul chioșcurilor continuă să crească. În anul 2016, în Chișinău au fost deschise 4 puncte, iar altele trei urmează să fie deschise anul acesta. Pentru rapiditatea cu care se extinde, ZOLUȘCA deja 6 ani la rând primește premiul „Mercurul de Aur” în nominalizarea “Favorita Anului”, fiind cea mai bună companie comercială.

Profitul, potrivit celor din ZOLUȘCA, este important pentru companie, dar nu este doar un scop, dar și metoda de extindere a businessului, de creare a noilor locuri de muncă și acordarea ajutorului pentru păturile social vulnerabile. În anul 2016, compania a desfășurat numeroase evenimente de caritate, destinate nu doar adulților, dar și copiilor. ZOLUȘCA știe foarte bine că stima cumpărătorilor nu poate fi cumpărată, aceasta trebuie câștigată cu ani de muncă și fapte bune.

În acest an, compania ZOLUȘCA a hotărât să susțină campionatul de asamblarea la viteză a puzzle-urilor și este partenerul acestui eveniment. Pentru câștigători, aceștia au pregătit 24 de seturi de cosmetică, dar și surprize plăcute.

Orice doritor poate lua parte la acest campionat. Tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați aici.