• Română
    • Русский
    • English

Au mai rămas 3 zile până la Puzzle Day Castorland 2018!

Participând la campionatul de asamblare a puzzle-urilor, veți petrece timpul interesant, dar și util, puzzle-ul fiind jocul de logică cu multe beneficii.

Acestea aduc plusuri atât copiilor, cât și adulților. Încă de la o vârstă fragedă, asamblarea pieselor de puzzle contribuie la dezvoltarea motoricii fine și a coordonării, dar și a abilității de a se concentra și a rezolva problemele pas cu pas. Totodată, asupra adulților, această activitate are un efect antistres.

Regulile campionatului Puzzle Day Castorland 2018 sunt simple. La dispoziție aveți un puzzle din 500 de piese, două ore pentru a le asambla într-o imagine și încă trei prieteni în echipă cu ajutorul cărora veți face acest lucru cât de repede posibil. Recordul anilor trecuți este de o oră și 18 secunde. Acesta a fost atins de participanții ediției precedente din categoria amatori.

Toate locurile deja au fost ocupate, iar înregistrarea a fost închisă! Cei care nu au reușit să se înregistreze, vă invităm să urmăriți noutățile și să participați în anul viitor. Totodată, norocoșii care și-au rezervat un loc la eveniment sunt așteptați duminică, pe 25 martie, la Tekwill, să participe la Puzzle Day Castorland 2018. Startul va fi dat la ora 12:00! Înarmați-vă cu răbdare și atenție și deveniți campionii Puzzle Day Castorland 2018!